Nieuwbouw, december 2016

Zoals iedereen kan zien beginnen de 100 meterbaan en de bovenbouw steeds meer vorm te krijgen. 

Het dak ligt op de 100 meterbaan. Voor de kogelvanger ligt al het zand. De kogelvanger gaat bestaan uit granulaat. 

Zoals iedereen weet is een gedeelte van de het terrein een oude vuilstort. Hiervoor hebben we als bestuur veel overleg gehad met de gemeente en de provincie. Deze hebben onze vereniging geadviseerd hiermee om te gaan. We hebben op het advies van de gemeente en de provincie extra aandacht besteed aan het afwerken van dat gebied. 

Bij de opbouw is intussen de vloer gestort. De laatste sandwichpanelen zullen eer daags geleverd worden dan gaat wand helemaal dicht en kan er aan de afwerking begonnen worden.  De nieuwe entree is ook al zichtbaar geworden. 

Nog altijd zijn we op zoek naar vrijwilligers! Je kunt je aanmelden via de lijst die achter de bar ligt of meld je aan bij Jan van Erp.