Nieuwbouw, 16 maart

Grondwerk,

 

Zoals nu duidelijk te zien is vordert het grondwerk en de voorbereidingen voor de bouw gestaag. Er zijn hekken om het bouwterrein geplaatst en de eerste 70 meter van de 100 meter baan zijn nu qua grondwerk klaar.

Voor de opbouw is de hele oppervlakte klaar om te beginnen. Zodra de vergunning binnen is (naar verwachting medio/eind april) kan er dan meteen begonnen worden met de bouw.

De Rabobank heeft inmiddels een offerte uitgebracht voor de nieuwbouw. Dat betekent dus dat zodra de vergunning en de laatste 17 ledencertificering binnen zijn we de materialen kunnen bestellen en kunnen gaan bouwen. Voor de opbouw hebben we gekozen voor een bouwpakket van staalconstructie en sandwichpanelen die relatief snel gebouwd kan worden.

Met de hondensport is inmiddels afgesproken dat zij naar boven gaan verhuizen, een deel van de opbouw zal voor hun worden gemaakt zodanig dat zij over hun trainingsveld uitkijken. 

In de gallerij op de site vindt je nieuwe foto's en hieronder de impressie zoals we die naar de hondensport hebben gestuurd.